Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Republika e Kosovës bashkohet me pesëdhjetë shtete të botës në deklaratën e Koalicionit për Lirinë e Mediave “Investoni në Gra: Përshpejtoni progresin”

Ndaje këtë

Në ditën Ndërkombëtare të Gruas, Republika e Kosovës i është bashkuar deklaratës së Koalicionit për Media të Lira, duke u bërë edhe nënshkruese e saj krahas pesëdhjetë shteteve të ndryshme të botës.

Deklarata me temën “Investoni në Gra: Përshpejtoni progresin”, tërheq vëmendjen në lidhje me nën përfaqësimin e vazhdueshëm, mungesën e investimeve dhe sigurinë e grave në media dhe çdo rol tjetër.

Kjo deklaratë u inicua nga shteti i Australisë, ndërsa shtetet nënshkruese i bëjnë thirrje komunitetit ndërkombëtar të investojë tek gratë në të gjitha mediat, për të siguruar qasje dhe pjesëmarrje të barabartë të grave në media dhe për të garantuar sigurinë e grave gazetare.

Lajmet e tjera

|