Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Zëvendësministri Ahmeti priti në takim ambasadorin e Finlandës në Kosovë, Matti Nissinen

Ndaje këtë

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës, z. Kreshnik Ahmeti ka pritur sot në takim Ambasadorin e Finlandës në Kosovë, z. Matti Nissinen.

Zëvendësministri Ahmeti në takim me Ambasadorin Nissinen, vlerësoi bashkëpunimin dhe marrëdhëniet e shkëlqyeshme ndërmjet dy vendeve, të cilat janë treguesi më i mirë i vullnetit politik për një partneritet dhe mbështetje të vazhdueshme për proceset të cilat janë me rëndësi të madhe për Kosovën dhe Finlandën.

Z. Ahmeti dhe z. Nissinen, gjatë këtij takimi diskutuan për bashkëpunimin dypalësh, procesin e integrimit të Kosovës në organizata ndërkombëtare, me theks të veçantë anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës, për çka z. Ahmeti përshëndeti rolin mbështetës dhe aktiv të Finlandës.

Nga ana tjetër Ambasadori Nissinen ka falënderuar Zëvendësministrin Ahmeti për bashkëpunimin e ofruar dhe njëherit ka shprehur gatishmërinë që raportet mes Kosovës dhe Finlandës të thellohen më tej, duke shfrytëzuar mundësitë e bashkëpunimit shumëdimensional mes të dyja vendeve.

Lajmet e tjera

|