Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Njoftim mbi konkurset, lëvizje brenda kategorisë

Ministria e Punëve të Jashtme dhe e Diasporës e Republikës së Kosovës ka shpallur konkurset për Lëvizje brenda kategorisë, për pozitat e nivelit të ulët dhe të mesëm drejtues.

Thirrje publike për aplikim në programin për diplomaci qytetare

Programi për diplomaci qytetare është një program pilot i Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës (MPJD), qëllimi i të cilit është t’i ndërlidhë profesionistët nga diaspora duke u ofruar mundësi angazhimi në kuadër të MPJD-së për 6 muaj. 

Afati i aplikimit: 28 gusht

Apliko në programin për Diplomaci Qytetare – Afati: 24 gusht!

Cakto termin online për vulë apostile ose legalizuese

Invest in Kosova

Njihu me mundësitë dhe potencialit për të investuar në Kosovë

Learn about
Kosova
Visit
Kosova
Learn about Kosova
Visit
Kosova
Hire in
Kosova

Shkurtesa të dobishme

|

Të dhëna dhe statistika
Komuniteti dhe Kultura
Materiale dhe Publikime
Qeveria dhe Shteti i Kosovës
Identiteti Vizual Shtetror

Lajmet e fundit

|

Rrjetet Sociale

Great exchange with State Secretary Peter Sztaray during political consultation between 🇽🇰&🇭🇺 MFAs.

Thankful for our cooperation and 🇭🇺 support for 🇽🇰.

Happy to meet Zsolt Nemeth, Chairman of the Foreign Affairs Committee of the #Hungarian National Assembly, and a friend of #Kosova. We discussed RKS application to @coe and I thanked him for his support.

1/2

🇽🇰’s MFA did not approve the request of the director of the so-called Office for Kosovo in 🇷🇸, Petar Petković to enter 🇽🇰 today. This decision is based on repeated noncompliance with the agreement of mutual visits of political representatives between the Rep. of 🇽🇰 & 🇷🇸.

Load More

Donika Gërvalla
Schwarz

Zëvendëskryeministre
/Ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Kreshnik
Ahmeti

Zëvendësministër
i Punëve të Jashtme dhe Diasporës

Liza
Gashi

Zëvendësministre
e Punëve të Jashtme dhe Diasporës