Ballina | Ministria e Puneve te Jashtme

LAJMET

MPJ
Emiratet e Bashkuara Arabe, partner i ardhshëm ekonomik i Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

22 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla përgëzon znj.Arbnora Fejza-Idrizi për Rekordin Guinness me Flamurin e Kosovës
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, znj.Meliza Haradinaj-Stublla ...

19 February 2021

MPJ
Garda Kombëtare e Iowa dhe FSK aleatë modernë ushtarakë
18 Shkurt 2021 Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës pë...

18 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron 13 vjetorin e pavarësisë
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

17 February 2021

MPJ
Kosova dhe Jemeni do të forcojnë marrëdhëniet diplomatike
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës e Republikë...

16 February 2021

MPJ
Ministrja Haradinaj-Stublla uron popullin japonez për Ditën Kombëtare
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Znj.Meliza Haradinaj-Stublla, ...

11 February 2021