Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Lajmet dhe aktivitetet bazuar në etiketën:

"Donika Gërvalla"

female-ministers-joint-statement
MPJD2
MPJD 1
313075612_497816449041902_2667265412748974890_n
Ballina
Balline
Balline
Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla takon homologen e saj nga Principata e Lihtenshtajnit 3
DSC_8558
Foto 1-
Shfaq më shumë

Po kërkoni një lajm apo aktivitet specifik të kaluar? 

Dërgo kërkesë tek departamenti i komunikmit për lajmin që kërkoni