Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Flag_of_Kosovo

Uebfaqe zyrtare e Qeverisë së Republikës së Kosovës

Search
Close this search box.
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të Republikës së Kosovës në botë
Ambasadat dhe Misionet Diplomatike të huaja në Republikën e Kosovës

Lajmet dhe aktivitetet bazuar në etiketën:

"Liza Gashi"

309989620_471832038307010_6884939744972157678_n
316412839_510998447723702_2246510139150609676_n
316319586_511845217639025_7206973990368747420_n
313075612_497816449041902_2667265412748974890_n
312256349_487625123394368_2021650323252021683_n-2
310624707_478757517614462_6092121521651064823_n
311410174_478193214337559_164511125034852623_n
Foto_Estonia
4 (13)
Ballina2
Shfaq më shumë

Po kërkoni një lajm apo aktivitet specifik të kaluar? 

Dërgo kërkesë tek departamenti i komunikmit për lajmin që kërkoni